Over paalhouders.nl

Paalhouders.nl is onderdeel van The Knights of Buildalot | Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland nummer 32118093 | BTW-nummer: NL817089147B01 | Op al onze overeenkomsten gelden onze Algemene voorwaarden | Alle prijzen op deze site zijn incl. BTW en per stuk | Verkoop gaat per stuk | Verkoop aan bedrijven en particulieren.

 • Uitgebreide collectie paalhouders, accesoires & gereedschap
 • Online bestellen is eenvoudig!
 • Vaste verzendkosten € 3.95
 • Betaling met iDEAL of vooruitbetaling (factuur)
 • Mocht u ons telefonisch wensen te bereiken dan kunt u ons bellen op (maandag t/m vrijdag 10:00-12:00 en 14:00-16:00). Stuurt u bij grote drukte svp. een e-mail; hiervoor zitten onze mensen klaar:
   
  +31 (0)35 5827695      
   
  Paalhouders.nl
  Franciscusweg 10-9
  1216 SK  HILVERSUM
   
  Let op: Afhalen gaat enkel op afspraak. De afhaalbalie is van maandag t/m vrijdag geopend van 10:00 tot 16:00. Het is echter wel puur een afhaalbalie waar u langs gaat. Mocht u dus vooraf nog vragen hebben dan kunt u het beste eerst mailen naar info@paalhouders.nl

  Bank:

  ABN-AMRO 540142379
  IBAN: NL25ABNA0540142379
  BIC: ABNANL2A

   
  Ook online: www.koolborstels-online.nl alle koolborstels voor electrische machines en www.drijfriemen.nl: Drijfriemen voor ruim 90 soorten apparatuur.

  Garantie

  Paalhouders.nl staat voor deugdelijke producten. Je mag verwachten dat een door ons geleverd artikel naar de redelijke verwachtingen fungeert. Mocht het bestelde product defect raken, dan kan je natuurlijk ook op ons rekenen. Uiteraard zorgt Paalhouders.nl ervoor dat je alleen perfecte en onbeschadigde artikelen ontvangt. Mocht dat niet het geval zijn, dan kan je het beschadigde artikel eventueel retourneren. In geval van een beschadigd of defect product, neem dan gerust met ons contact op. Wij zullen je een passende oplossing bieden.

  Geldigheid garantie

  De garantie geldt alleen voor producten van Paalhouders.nl. De garantie van deze artikelen is één jaar na datum van ontvangst. De garantie geldt uitsluitend voor bij normaal gebruik defecte artikelen en door verzending zichtbare beschadigde artikelen.

  Stappenplan garantie beschadigde artikelen

  Neem na ontvangst van het beschadigde artikel direct contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 035-6280106) of via info@paalhouders.nl. Paalhouders.nl stuurt zo snel mogelijk een e-mail met een toelichting van de retourprocedure. Geef duidelijk aan wat de reden van retour is en vul je rekeningnummer in op de achterkant van de Pakbon. Vergeet niet deze Pakbon mee te sturen. Retourneer het betreffende product in de originele verpakking (indien mogelijk). Paalhouders.nl stuurt zo snel mogelijk het vervangende artikel. De kosten voor verzending van het vervangende artikel zijn voor rekening van Paalhouders.nl.

  Kosten retourneren en retourvoorwaarden

  Neem contact op met Paalhouders.nl als je je bestelling wil retourneren.

  Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Paalhouders.nl is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoekgeraakte retour gezonden artikelen. Vraag daarom altijd aan je verzender om een traceercode en bewaar deze goed.


  Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten gelden de algemene voorwaarden van The Knights of Buildalot. Deze kunt u hieronder downloaden.

Paalhouder

BTW-nummer The Knights of Buildalot: NL817089147B01

BijlageGrootte
Algemene verkoopvoorwaarden - The Knights of Buildalot.pdf97.39 KB